ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί να ανακαινίσω το σπίτι μου;
- Ο χώρος σας γίνεται λειτουργικός και εύχρηστος.
- Αυξάνετε την αξία σε περίπτωση πώλησης , όπως επίσης και σε περίπτωση ενοικίασης.
- Εξοικονομείτε ενέργεια, προσθέτοντας μονώσεις & νέα κουφώματα.
- Η ποιότητα του σπιτιού σας θα είναι ισάξια σπιτιού μιας νέας οικοδομής, αφού όλα τα υλικά θα είναι καινούργια.
Γιατί να επιλέξετε την εταιρία ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ?
Είμαστε χρόνια στην αγορά της ανακαίνισης με πολλούς και ευχαριστημένους πελάτες.
Όλα μας τα έργα έχουν πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη.
Έχουμε ξεκάθαρες χρεώσεις.
Κατοχυρώνουμε τον πελάτης μας πριν και μετά το έργο.
Επιβλέπουμε τις εργασίες εξ ολοκλήρου ως και την τελική αποπεράτωση.
Ενημερώνουμε καθημερινά τον πελάτη για την πρόοδο του έργου με λεπτομέρειες
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένες εταιρείες όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε.
Συμμετέχουμε τακτικά σε τεχνικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
Έχουμε δικό μας σύστημα έρευνας και διαχείρισης υλικών.
Υλοποιούμε κατόψεις και 3D σχέδια για τους πελάτες μας.
Που αναλαμβάνει έργα η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ;
Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε έργα στην Θεσσαλονίκη στην Μακεδονία στην Χαλκιδική και σε όλη την περιφέρεια, σε άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε ανακαινίσεις κατοικιών, κτιρίων, καταστημάτων ξενοδοχειακών μονάδων στην Αττικη, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κεντρική Ελλάδα, Χαλκιδική, Σποράδες, Κυκλάδες Ορεστιάδα Εβρο Αλεξανδρούπολη Ηπειρο και γενικά Πανελλαδικά.
Ποιος είναι ο τρόπος συνεργασίας με την εταιρία ανακαινίσεων ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ;
Η συνεργασία που προτείνουμε στο κάθε πελάτη μας είναι ξεκάθαρη χωρίς κρυφές χρεώσεις αφουγραζόμαστε τις ανάγκες σας κατόπιν γίνεται η, αυτοψία του χώρου και έπειτα θα προχωρήσουμε σε οικονομοτεχνική μελέτη με προ- κοστολόγηση έργου και θα σας δοθεί ο φάκελος με περιγραφή του έργου –προσφορά. Στην προσφορά αυτή θα αναφέρεται το κόστος σχετικά με αυτά που μας περιγράψατε ως δικές σας επιλογές, τον τρόπο που θα πραγματοποιηθούν, τον χρόνο που θα απαιτηθεί για το έργο ανακαίνισης και το συνολικό προϋπολογιζόμενο κόστος. Έτσι γνωρίζεται από την αρχή εάν θα επιλέξετε η όχι να προχωρήσετε στο έργο σας με την εταιρία μας.
Τι θα περιλαμβάνει η προσφορά της ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ αν θα συμφωνήσω να συνεργαστώ μαζί της;
Η προσφορά μας περιλαμβάνει ένα φάκελο τεχνικού έργου με λεπτομέρειες και περιγραφή των εργασιών και συνοδεύεται από τον οικονομικό φάκελο έργου ο οποίος έχει συνημμένα την συρραφή υποχρεώσεων προς τον πελάτη με αναλυτικές πληροφορίες για τον χρόνο παράδοσης, τα υλικά, την νέα κάτοψη του χώρου (όπως θα είναι διαμορφωμένος δηλαδή μετά την ολοκλήρωσή του) καθώς και άλλες χρηστικές πληροφορίες.
Έχω κάποια υποχρέωση αν καλέσω την επιχείρηση ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΡΑ για την προσφορά της ανακαίνισης;
Καμία οικονομική η άλλη επιβάρυνση στα ραντεβού που θα γίνουν εντός Θεσσαλονίκης.
Ποιες θα είναι οι πληροφορίες που θα έχω για την εξέλιξη του έργου ανακαίνισης;
Η πληροφόρηση που έχει ο ιδιοκτήτης του έργου γίνεται σε καθημερινή βάση. Τηλεφωνικά η προσωπικά από τον εργοδηγό του έργου, σε κάποιες των περιπτώσεων όταν ο ιδιοκτήτης του έργου βρίσκεται μακριά από το έργο του αποστέλλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα φωτογραφικό υλικό και γραπτές πληροφορίες με πλήρη ανάλυση εξέλιξης και προόδου.
Ποιος είναι ο οικονομικότερος τρόπος να κάνω ποιοτική ανακαίνιση;
Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα έτοιμα προγράμματα της ανακαίνιση τώρα, η να διαμορφώσουμε από κοινού το οικονομικό ύψος του δικού σας έργου. Δεσμευόμαστε σαν εταιρία ανακαινίσεων οτιι η ανακαίνιση τώρα δεν αναλαμβάνει έργα με χαμηλού επιπέδου ποιότητας υλικά, εμείς δεν κανουμε εκπτώσεις στην ποιότητα αλλα μόνο στις τιμές και με τις συνεργασίες που έχουμε πετύχει μετά από πολλά χρόνια στον χώρο της ανακαίνισης είναι ικανές να δώσουν στον πελάτη της οικονομική πρόταση με ανταγωνιστικό πακέτο παροχής υπηρεσιών.
Πως θα πληρώσω την ανακαίνιση της κατοικίας η του επαγγελματικού μου χώρου;
Η οικονομική συμφωνία που προτείνουμε είναι σε κάθε περίπτωση προς το συμφέρον του πελάτη μας, π.χ. ως προκαταβολή ορίζεται ένα χαμηλό ποσό έναρξης και κατόπιν αποπληρώνεται το έργο μόνο κατά την πρόοδο του, απαραίτητη προϋπόθεση τίθεται πάντοτε ο πλήρης έλεγχος από τον εργοδηγό μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ